Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε τα φουντούκια και ανακατεύετε με μία μαρίζ.
Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Παίρνετε μια κουτ. σούπας από το μίγμα, τοποθετείτε στο ταψί και επαναλαμβάνετε.
Μεταφέρετε τα βραχάκια στο ψυγείο, μέχρι να σφίξουν.
Βραχάκια
Υλικά
- 250 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky
- 120 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια ολόκληρα
Εκτέλεση
Υλικά
- 250 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky
- 120 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια ολόκληρα
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους